zatvor
O b F Z Z V

Oblastný futbalový zväz Zvolen

ObfzZv banner

Vyhodnotenie halového turnaja prípraviek U11 Zvolen 27.1.2024

ObFZ Zvolen v sobotu 27. januára 2024  zorganizoval VIII. ročník halového futbalového turnaja prípraviek U11, ročník narodenia 2013 a mladší.

Stretnutia sa hrali sa  v hale Rates Aréna Zvolen. 

Do turnaja sa prihlásilo celkovo 10 družstiev hrajúcich súťaže ObFZ .

Družstvá boli rozdelené na dve skupiny – dva turnaje. Dopoludnia skupina A ( modrá)  hrali družstvá, ktoré v jesennej časti MO U11 Zvolen obsadili prvé tri miesta, popoludní skupina B ( žltá)  tie družstvá, ktoré  sú  po jesennej časti nižšie.  Dvanásť členné družstvá hrali v dvoch skupinách systémom každý s každým a  celkové umiestnenie v turnajoch sa vyhodnotil podľa dosiahnutých výsledkoch. Skupinu A vyhralo družstvo MFK Baník Veľký Krtíš, ktoré tiež hráva našu oblastnú súťaž MO U11- Zvolen, skupinu Juh. Popoludní v skupine B zvíťazila OŠK Dobrá Niva. 

Z výsledkov a priebehu turnajov bolo vidieť rozdiel jednotlivých družstiev a tým môžeme hovoriť, že ich postavenie v dlhodobej súťaži  aj na tomto turnaji je zrkadlom práce v ich kluboch v tejto kategórii.

Potešilo nás, KM ako organizátorov, že všetci prítomní boli spokojní s priebehom turnaja, s vytvorenou atmosférou v hale a neposlednom rade nasadením a hrou v stretnutiach, ktorých bolo spolu 20.  Nás teší aj to, že hráči sa nezranili a ich správanie ako aj trénerov a VD počas oboch turnajov bolo vysoko „profesionálne“ bez  chýb.

 V záverečných vyhodnoteniach turnajov boli vyhodnotení a odmenení najlepší hráči jednotlivých družstiev (výber trénerov). Obdŕžali medaile od ObFZ Zvolen  a malú pozornosť SFZ.

Najlepší hráči, brankári a strelci v oboch turnajoch dostali diplom, pamätnú sošku a vecné ce ny, ktoré im budú tento turnaj pripomínať. Vecné ceny venoval náš dlhoročný sponzor HypeDress ( bývalá Sportika)-

Keďže futbal je kolektívny šport  boli vyhodnotené prvé tri najlepšie družstvá v oboch turnajoch.  Kapitáni prevzali z rúk predsedu KM ObFZ Zvolen, Vladimíra Remeselníka poháre a diplomy venované ObFZ Zvolen a futbalové lopty , ktoré sme dostali od SFZ. Ostatné družstvá dostali diplomy.

Počas oboch turnajom riadili stretnutia a dozerali nad dodržiavaním pravidiel a fair-play  hrou  skúsení rozhodcovia Branislav Hrdlička a  Martin Hanes..

Pri hodnotení celého dňa chcem poďakovať Ratas Aréne za prostredie, ktoré nám pripravili , ďalej  poďakovanie patrí aj dlhoročnému sponzorovi HypeDress  za vecné ceny a Dataprint Detva za grafické a tlačiarenské práce.

 V neposlednej rade vyslovujem poďakovanie všetkým povzbudzujúcim divákom , či už hráčom, rodičom, starým rodičom alebo priateľom žiackeho futbalu , ktorí povzbudzovaním prispeli k skvelej atmosfére.  

Poďakovanie patrí aj organizačnému týmu .

 Verím, že tento turnaj , vlastne dva, prispejú k rozvoju mládežníckého futbalu a výchove našich budúcich futbalových nádejí.


Zvolen, 28.1.2024

Vladimír Remeselník
predsedsa KM ObFZ Zvolen


Fotoreport nájdete po kliknutí na tento ODKAZ

Na začiatok